вибір партнерів для бізнесу 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.12.2025 - 18:49:37
Сторінки:  1  

вибір партнерів для бізнесу

АвторПовідомлення

FiOLa

киянин

Статистика:

Як знайти надійних партнерів для розширення бізнесу? На що звертати увагу перш ніж підписувати договір?

Повідомлення # 1 25.12.25 - 14:38:49
RE: вибір партнерів для бізнесу

Дженифер

киянин

Статистика:

Цитата:
Як знайти надійних партнерів для розширення бізнесу? На що звертати увагу перш ніж підписувати договір?
Партнерство — це як шлюб, вибирати потрібно дуже обережно. За мої роки я співпрацював з багатьма людьми, дуже різними за характером. На що я звертаю увагу перш за все — це репутація потенційного партнера. Дізнайся в людей, які вже з ним працювали. Друге — це чіткі угоди. Навіть з друзями потрібно писати договір, щоб не було непорозумінь. Третє — це фінансова стабільність партнера. Якщо він сам на грані банкрутства, він тягтиме й тебе. Чітко окресли зони відповідальності кожного, умови розірвання угоди та розподіл прибутку.

Повідомлення # 2 25.12.25 - 15:25:56

n@taly

киянин

Статистика:

Я знайшов багато інформації про те, як правильно будувати партнерські стосунки на https://biznes-ua.info/ там розбирають юридичні та людські аспекти협ерації.

-------------------
Когда наши мечты станут сильнее наших страхов - они начнут сбываться... (с)
Повідомлення # 3 25.12.25 - 15:47:13
Інструменти для побутового ремонту : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники