Теплий плінтус проти вологості 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.12.2025 - 18:48:22
Сторінки:  1  

Теплий плінтус проти вологості

АвторПовідомлення

юристка

киянин

Статистика:

Добрий день! Підкажіть, хто встановлював теплий плінтус? Цікавить для балкону, там постійно холодно, стіни вологіють і вже з'явилася пліснява по кутах. Звичайний обігрівач ставити не хочу, займає місце та сушить повітря. Чи справді плінтусне опалення допомагає від вологості і як воно взагалі працює?

Повідомлення # 1 20.12.25 - 09:55:06
RE: Теплий плінтус проти вологості

beavis

киянин

Статистика:

Теплий плінтус – це дуже гарне рішення саме для таких випадків. Принцип роботи в тому, що він встановлюється по периметру приміщення замість звичайного плінтуса і прогріває стіни знизу. Тепло піднімається вгору, створюючи теплову завісу вздовж стіни. Це дає кілька плюсів: по-перше, стіни висихають і більше не вологіють, по-друге, зникає пліснява, бо немає сприятливих умов для неї. По-третє, споживання електрики мінімальне, бо потужність невелика, зазвичай до двохсот ватів на кілька метрів. Для балкону це ідеальний варіант, тому що не забирає корисний простір і працює постійно на підтримці комфортної температури.

Повідомлення # 2 20.12.25 - 10:37:55

Мироша

киянин

Статистика:

Так, я саме встановлював собі на лоджії, яку приєднав до кімнати. Проблема була аналогічна – холодна зовнішня стіна, конденсат на склі, по куточках темні плями. Поставив https://uden-s.org/uk/category/teplyj-plintus/ і за два тижні вологість пішла. Стіни перестали бути холодними на дотик, температура підняласяна кілька градусів. Монтаж нескладний, але потребує акуратності – треба чітко виставити по рівню, прикріпити до стіни, підключити до електромережі через терморегулятор. Я робив сам за один вечір, хоча досвіду особливого немає. Споживання електрики реально низьке, навіть коли працює постійно, це не дуже відчутно по платіжках. Рекомендую однозначно, особливо для проблемних зон.

-------------------
Позвольте себе быть собой, а другому быть другим
Повідомлення # 3 20.12.25 - 11:34:33

BMWfan

киянин

Статистика:

Чудова порада, дякую! Вирішив теж замовити собі. На сайті все детально описано, є різні варіанти по довжині та потужності. Зв'язався з менеджером, щоб уточнити, скільки метрів потрібно на мій балкон – він порахував виходячи з площі та особливостей приміщення. Замовлення прийняли швидко, через кілька днів вже привезли. В комплекті йде все необхідне для монтажу, включно з кріпленням. Встановив сам без проблем, підключив через звичайну розетку з терморегулятором. Вже тиждень як працює – стіни справді стали теплішими, волога почала зникати. Дуже задоволений результатом та співвідношенням ціна-якість.

Повідомлення # 4 20.12.25 - 12:29:10

Newboy

киянин

Статистика:

Я теж вирішила цю проблему за допомогою теплого плінтуса. У мене була схожа ситуація на кухні, де одна стіна виходить назовні і завжди була холодною. Взимку там взагалі неможливо було стояти, плюс постійно відчувався неприємний запах вологості. Після встановлення все змінилося кардинально. Оформляла замовлення через інтернет, консультант відповів на всі питання по установці та підключенню. Доставка була вчасно, упаковка надійна. Чоловік встановив самостійно за інструкцією, нічого складного. Тепер стіна суха, температура в кухні підвищилася, і головне – зникла пліснява, яка раніше постійно з'являлася. Дуже рекомендую як ефективне та економне рішення для локального обігріву.

Повідомлення # 5 20.12.25 - 13:13:02
Звукоизоляция квартиры от соседей : Попередня темаНаступна тема: сьела рыболовный крючек, срочно нужен опыт
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники