Привітання колезі зі святом 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 03.11.2025 - 11:20:00
Сторінки:  1  

Привітання колезі зі святом

АвторПовідомлення

ХОМЯК

киянин

Статистика:

Всім привіт! Треба написати привітання для колеги з професійним святом. У нас на роботі прийнято це робити, але я ніколи не знаю, що писати. Хочеться щоб було по-діловому, але не холодно. Як знайти цей баланс? Може хтось підкаже хороші фрази або підходи для таких випадків?

-------------------
Повідомлення # 1 18.10.25 - 10:25:15
RE: Привітання колезі зі святом

Девушка из высшего общества

киянин

Статистика:

Для професійних привітань дійсно є своя специфіка. Треба поєднати повагу до досягнень людини і теплоту. Я зазвичай починаю з визнання професіоналізму колеги, згадую якісь конкретні успіхи, а потім додаю побажання на майбутнє. Намагайся уникати занадто загальних фраз типу 'успіхів у роботі' - краще конкретизувати, що саме бажаєш. Наприклад, цікавих проєктів, натхнення, визнання.

-------------------
Повідомлення # 2 18.10.25 - 11:04:58

screamer

киянин

Статистика:

Професійні привітання - це окрема тема, згоден. Треба вміти писати так, щоб і формально правильно було, і душевно. Я колись також мучився з цим, поки не почав використовувати готові напрацювання як основу. Знайшов гарний сайт https://citylife.kyiv.ua/category/pryvitannya/, де є різні варіанти текстів - і для професійних свят, і для особистих. Мені це дуже спростило життя, бо тепер я не витрачаю купу часу на придумування формулювань. Просто адаптую готовий текст під конкретну людину і ситуацію. Виходить і грамотно, і персоналізовано. Рекомендую спробувати, особливо якщо часто доводиться писати такі привітання.

-------------------
Обучение игре на гитаре. Всё в ЛС.
Повідомлення # 3 18.10.25 - 11:50:12
Сучасний дизайн інтер'єру квартири : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники