Сучасний дизайн інтер'єру квартири 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 03.11.2025 - 11:19:59
Сторінки:  1  

Сучасний дизайн інтер'єру квартири

АвторПовідомлення

ХИХИ

киянин

Статистика:

Вітаю! Хочу зробити ремонт у квартирі в сучасному стилі, але не розумію що зараз модно а що вже застаріло. Бачу в інтернеті купу різних варіантів - то мінімалізм, то лофт, то скандинавський стиль. Як зрозуміти що підійде саме мені і не вийде з моди через пару років? Квартира невелика, однокімнатна.

-------------------
Повідомлення # 1 16.10.25 - 22:49:31
RE: Сучасний дизайн інтер'єру квартири

burunduck

киянин

Статистика:

Тут важливо розуміти що мода - це одне, а комфорт і практичність - інше. Зараз у тренді природні матеріали, натуральні відтінки - беж, терракота, оливковий. Популярний мінімалізм, але з додаванням теплих акцентів, щоб не було холодно. Великі вікна, багато світла, простір без захаращення. З меблів - функціональні речі, трансформери для невеликих квартир. Кольори - спокійні, пастельні, можна додати яскравих акцентів через текстиль або декор. Але головне - це має подобатися вам і бути зручним для життя. Якщо гонитися тільки за трендами, через рік можете розчаруватися. Радив би взяти за основу якийсь нейтральний стиль, а акценти робити такі, які легко змінити - подушки, картини, світильники.

-------------------
Повідомлення # 2 16.10.25 - 23:31:34

dewolfe

киянин

Статистика:

Дуже правильно сказано про нейтральну основу. У мене була схожа дилема два роки тому при ремонті. Вирішила робити в скандинавському стилі з елементами мінімалізму - світлі стіни, дерев'яні акценти, проста меблі. Зараз дуже задоволена, тому що це не набридає і завжди виглядає актуально. Плюс в однокімнатній квартирі світлі тони візуально розширюють простір. Додала трохи рослин, текстиль натуральний - льон, бавовна. Вийшло затишно і сучасно одночасно. Що важливо - такий інтер'єр легко оновлювати, можна змінити колір подушок або штор і вже інша атмосфера. Перед ремонтом я довго вивчала різні стилі та тренди, дуже допомогли статті на https://pro-misto.tech/category/remont-ta-dyzajn/ - там є огляди актуальних трендів з поясненнями чому вони практичні. Це допомогло не накупити модних, але незручних речей. Головна порада - не робіть ремонт тільки заради краси на фото, думайте про те як вам буде жити в цьому просторі щодня.

-------------------
Повідомлення # 3 17.10.25 - 00:11:39
Айфон 4 черный 16 неверлок : Попередня темаНаступна тема: Привітання колезі зі святом
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники