Вибір подрібнювача для кухні 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 03.11.2025 - 18:58:38
Сторінки:  1  

Вибір подрібнювача для кухні

АвторПовідомлення

Alex-bead

киянин

Статистика:

Привіт всім! Хочу собі взяти подрібнювач харчових відходів, щоб не мучитися з відром для органіки. Чула про Диспоузери leomikao, але не знаю, чи варто брати саме цю марку. Може хтось користується? Які враження від роботи, чи не ламається часто? Дуже цікаво почути реальні відгуки від тих, хто вже встановив собі таке.

-------------------
Повідомлення # 1 11.10.25 - 06:47:50
RE: Вибір подрібнювача для кухні

Bopeempickems

киянин

Статистика:

Доброго дня! Я користуюся подрібнювачем вже майже рік, можу сказати що це дуже зручна річ для кухні. По leomikao конкретно не можу сказати, але за принципом роботи вони всі схожі. Головне звертати увагу на потужність двигуна, бо від цього залежить скільки він зможе перемолоти за раз. Ще важливий момент - це захист від перевантаження, щоб не згорів мотор якщо щось тверде попаде. Раджу також подивитися на обсяг камери подрібнення та рівень шуму під час роботи.

-------------------
Повідомлення # 2 11.10.25 - 07:36:33

mastery

киянин

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Я користуюся подрібнювачем вже майже рік, можу сказати що це дуже зручна річ для кухні. По leomikao конкретно не можу сказати, але за принципом роботи вони всі схожі. Головне звертати увагу на потужність двигуна, бо від цього залежить скільки він зможе перемолоти за раз. Ще важливий момент - це захист від перевантаження, щоб не згорів мотор якщо щось тверде попаде. Раджу також подивитися на обсяг камери подрібнення та рівень шуму під час роботи.
Повністю підтримую попереднього автора щодо потужності. Я собі встановлював диспоузер leomikao півроку тому і дуже задоволений покупкою. Брав модель на 550 ватів, справляється з будь-якими овочевими очистками, кавовою гущею, дрібними кістками. Шумить не дуже голосно, значно тихіше ніж блендер чи кавомолка. Встановлення досить просте, якщо руки звідки треба ростуть, можна самому за годину впоратися. Я дивився різні варіанти тут https://leomikao.ua/podribnuvach-vidhodiv і обрав оптимальний для себе. Головне що відро для сміття тепер набагато рідше виношу і немає того неприємного запаху від харчових відходів.

-------------------
Повідомлення # 3 11.10.25 - 08:27:52
Пошук надійного зоомагазину : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники